Yugo EFI ???

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Re: Yugo EFI ???

Počalji od Yugoman 023 taj Uto Mar 04, 2008 1:47 pm

Problem je sto sam preko dana (do 19:45) u skoli, posle spavam do 12h, a nocu mi je zenuto da radim jer je parking relativno mracan.
Da ne skrecem sa teme, cim budem mogao, probacu. Very Happy
avatar
Yugoman 023
Moderator
Moderator

Muški Broj poruka : 66
Godina : 28
Location : Zrenjanin-Novi Sad
Datum upisa : 17.12.2007

Pogledaj profil korisnika http://www.zafc.bigforumpro.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: Yugo EFI ???

Počalji od YugoMan taj Uto Mar 04, 2008 5:17 pm

Ma, bez brige nisam mislio da te cimam, vec samo da znas da se moze brzo uraditi.
Ko zna sta se kod mene desava kada nece da izlista kodove...

Pozdrav!

YugoMan
Novi Clanovi

Broj poruka : 13
Location : yugoman
Datum upisa : 29.02.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Yugo EFI ???

Počalji od stadinko taj Pet Mar 21, 2008 10:17 am

Imam yugo 1.i injekt proizveden 2003 doine.Problem je u tome sto Kad ugasi a check engine lapica ne sveti nemoze se upaliti dok se kompjuter ne restartuje .Mora se izvaditi klema jedno tridesetak sekunde i onda kad svetne check engine lampica automobil moze se upaliti.Prilikom voznje lampica kad kad sveti , za to vreme automobil trokira ali ide .Za to nema pravila koliko moze da predze moze 30 km a moze i 50 m pa da se check engine lampica ugasi i procedura oko restartiranja ponovi.Znam da nije komputer i nisu rlei jer sam stavio druge ali isto ali ne znam sto moze biti .Ako neko ima slican problem neka mi se javi. UNAPRED HVALA !

stadinko
Novi Clanovi

Broj poruka : 1
Location : mnbvcxz
Datum upisa : 21.03.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Yugo EFI ???

Počalji od djbojan taj Pon Mar 31, 2008 2:34 pm

Evo i mene, imam pumo obaveza i posla pa ne stizem ni da spavam kako treba.


A za taj tvoj problem, kriva je Lambda sonda (oko 800din univerzalna) i moguce da nesto nije u redu sa paljenjem, ne bih da lupam bezveze.

Ja se vise bavim proizvodnjom interfejsa nego radom oko auta, ali znam osnovne boljke.

meri napon na lambda sondi, dok radi motor treba da je od 0,4 do 1.0v

ako ga upalis da radi.


pozzzzz!

djbojan
Moderator
Moderator

Muški Broj poruka : 8
Godina : 35
Location : turkey
Datum upisa : 29.11.2007

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Yugo EFI ???

Počalji od _tomy_EFI taj Sre Nov 18, 2009 11:07 am

da li neko zna gde moze da se nadje dobar elektricni plovak za yuga efi???

_tomy_EFI
Novi Clanovi

Muški Broj poruka : 1
Location : kraljevo
Datum upisa : 18.11.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Yugo EFI ???

Počalji od Yugoman 023 taj Sre Dec 09, 2009 4:00 pm

Ako mislis na plovak u rezervoaru, trebalo bi da moze da se nadje u svakoj bolje snabdevenoj prodavnici auto delova. Smile
avatar
Yugoman 023
Moderator
Moderator

Muški Broj poruka : 66
Godina : 28
Location : Zrenjanin-Novi Sad
Datum upisa : 17.12.2007

Pogledaj profil korisnika http://www.zafc.bigforumpro.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: Yugo EFI ???

Počalji od vnikolic88 taj Pon Jan 10, 2011 3:36 am

Imam yugo floridu 1.3i EFI 2000god i imam sledeci problem.Kada pokusam da startujem motor,on vergla 3-4 puta i odjednom nesto pukne u predelu filtera za vazduh...Brojni mehanicari nisu mogli da mi pomognu,a ni elektricari. unapred hvala.Vlada

vnikolic88
Novi Clanovi

Muški Broj poruka : 1
Location : Bela Palanka
Datum upisa : 10.01.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Yugo EFI ???

Počalji od SaleB taj Uto Jan 25, 2011 3:05 am

@vnikolic88:

Zgodno bi bilo dodati jos poneki detalj. Sta se desava kad pukne, da li nastavi da vergla ili ne moze da vergla vise, da li upali ili ne upali? Kako pukne, da li je metalan zvuk ili plastican? Da li ima nekih posledica pri voznji? Da li auto ima plin? Da li se to desava pri paljenju na plin?

poz

SaleB
Novi Clanovi

Muški Broj poruka : 14
Location : Belgrade, Serbia
Datum upisa : 25.01.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Yugo EFI ???

Počalji od boca taj Ned Jul 31, 2011 3:35 am

stadinko ::Imam yugo 1.i injekt proizveden 2003 doine.Problem je u tome sto Kad ugasi a check engine lapica ne sveti nemoze se upaliti dok se kompjuter ne restartuje .Mora se izvaditi klema jedno tridesetak sekunde i onda kad svetne check engine lampica automobil moze se upaliti.Prilikom voznje lampica kad kad sveti , za to vreme automobil trokira ali ide .Za to nema pravila koliko moze da predze moze 30 km a moze i 50 m pa da se check engine lampica ugasi i procedura oko restartiranja ponovi.Znam da nije komputer i nisu rlei jer sam stavio druge ali isto ali ne znam sto moze biti .Ako neko ima slican problem neka mi se javi. UNAPRED HVALA !
Imam isti problem sa mojim yugom.Dali neko zna resenje ovog problema?Ako je do sonde,zasto kad ugasi chek engine nece da pali dok se ne skine klema?

boca
Novi Clanovi

Muški Broj poruka : 1
Location : Priboj
Datum upisa : 31.07.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Yugo EFI ???

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu